•  +31 (0)38 444 90 09
  •  

Circuit breaker tester CBA1000

Circuit breaker tester CBA1000
ISA

Het testapparaat CBA 1000 is bestemd voor het analyseren van de belangrijkste parameters van vermogenschakelaars, zoals schakeltijden van de hoofdcontacten en het stroomverloop in de commandospoelen (IN/UIT).

Uitgebreide beschrijving

Voor de hoofdcontacten is de CBA 1000 uitgerust met twee kanalen per fase. Meer hoofdcontacten per fase meten is ook mogelijk. Bovendien worden eventuele paralelle bluscontacten ook gemeten.

De CBA 1000 is uitgerust met een groot, verlicht display. Met de slimme draaiknop en het nummerieke keyboard wordt het apparaat bediend. Het interne geheugen is groot genoeg om 250 meetresultaten en 65 meetprotocollen op te slaan. Met de los meegeleverde TDMS software kunnen de resultaten verder geanalyseerd en gearchiveerd worden.

De CBA 1000 kan ondermeer uitgebreid worden met extra analoge en digitale kanalen, printer, lineaire- of rotatietransducers en een micro-Ohmmeter voor het uitvoeren van een dynamische of statische overgangsweerstandsmeting bij max. 200A. Tevens is er een koppelinterface BSG 1000 beschikbaar waardoor het mogelijk is geaarde schakelaars te analyseren.

Tevens is ons huur-apparaat uitgerust met de optionele 200A micro-ohmmeting, die zowel statisch als dynamisch kan worden gebruikt.

Vandentempel

Specialisten in elektrotechnische meet- en testtechniek. Sinds 1974 actief in België, Nederland, Luxemburg, Antillen en Suriname.

Contact

de Netelhorst 8
8051 KE Hattem
+31 (0)38 444 90 09

Nieuwsbrief inschrijving

Als u op de hoogte wil blijven van ons laatste nieuws en data van seminars & beurzen

Zekerheid in spanning

Advies

Gedegen advies om tot een juiste keuze van meetapparatuur te komen.
Uw adviseur heeft zelf meet-ervaring

Levering

Apparatuur voor meten aan en testen van de elektrische infrastructuur, vanaf opwekking tot en met distributie.

Nazorg

Eigen werkplaats met getrainde technici, voor onderhoud, reparaties en kalibraties van uw meetapparatuur
Product trainingen: theorie èn praktijk in het eigen didactische net van Vandentempel
2020 © Vandentempel