•  +31 (0)38 444 90 09
  •  

Trainingen

Weet wat je meet

Kabelfouten komen in alle soorten en variaties. Gelukkig bestaan er veel meetmethoden om kabelfouten op te sporen, en bijna iedere kabelfout kan worden gevonden wanneer de juiste meetmethoden op de correcte wijze en in de goede volgorde worden toegepast. Zelfs met beperkte meetmiddelen kan nog veel worden bereikt.

Succes hangt daarbij af van de technicus die de metingen uitvoert. Een goede theoretische kennis en een regelmatige praktische ervaring zijn onontbeerlijk.

Om de technicus een gestructureerd overzicht te verschaffen van de beschikbare methoden, de juiste keuzes te maken, en deze op een veilige en correcte wijze uit te voeren heeft Vandentempel de training WEET WAT JE MEET ontwikkeld.

Opfriscursus

Voor de meettechnicus die al regelmatig in de praktijk bezig is, is het juist nuttig om af en toe eens afstand te nemen. Vaak is het zo dat er van alle beschikbare meetmethoden, er slechts enkele worden toegepast. Dit komt door de routine, en meestal heeft de technicus succes met de paar methoden die hij gebruikt.

Door ook de overige meetmethoden weer eens te oefenen, wordt de effectiviteit verhoogd.

Specialisatie

Speciaal voor gebruikers of toekomstige gebruikers van onze apparatuur bieden wij ook trainingen. Het gaat hier om praktijkgerichte trainingen die de gebruiker de juiste informatie geven om zo het optimale uit de apparatuur te halen. Zo beschikken we op ons terrein over een unieke 'proeftuin' waar uiteenlopende kabelfouten gesimuleerd kunnen worden voor kabelmetingen en kabelfoutlokalisatie.

Ook voor theoretische benadering van specifieke thema's organiseren wij seminars die zorgen voor kennisverbreding en ook weer een mooie aanvulling geven op het gebruik van de apparatuur.

Activiteiten & Trainingen

Vandentempel

Specialisten in elektrotechnische meet- en testtechniek. Sinds 1974 actief in België, Nederland, Luxemburg, Antillen en Suriname.

Contact

de Netelhorst 8
8051 KE Hattem
+31 (0)38 444 90 09

Nieuwsbrief inschrijving

Als u op de hoogte wil blijven van ons laatste nieuws en data van seminars & beurzen

Zekerheid in spanning

Advies

Gedegen advies om tot een juiste keuze van meetapparatuur te komen.
Uw adviseur heeft zelf meet-ervaring

Levering

Apparatuur voor meten aan en testen van de elektrische infrastructuur, vanaf opwekking tot en met distributie.

Nazorg

Eigen werkplaats met getrainde technici, voor onderhoud, reparaties en kalibraties van uw meetapparatuur
Product trainingen: theorie èn praktijk in het eigen didactische net van Vandentempel
2020 © Vandentempel