•  +31 (0)38 444 90 09
  •  
Vandentempel is Fluke Gold Distributor

Vanaf 01 april mag Technisch Handels- en Adviesbureau Vandentempel B.V. zich officieel ‘Gold Distributor’ van Fluke noemen.

Met deze benoeming onderschrijft Fluke Nederland de kwaliteit en het kennisniveau van Vandentempel voor met name het ‘high-end’ meetinstrumentenpakket, zoals Power Quality Analyzers, Warmtebeeldcamera’s, ScopeMeters en Trillingsanalyzers.

Sinds augustus 2014 is Vandentempel de officiële distributeur van Fluke en timmert sindsdien hard aan de weg met het uitgebreide Fluke pakket Test- & Meetapparatuur waarbij de focus vooral ligt op het geven van het juiste technische advies en bijhorende ondersteuning. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan het verzorgen van technische gebruikerstrainingen, seminars en zeker niet op de laatste plaats, kalibratie en service. Vandentempel beschikt over een eigen servicecentrum dat volledig is ingericht om kalibraties van o.a. Warmtebeeldcamera’s, Power Quality Analyzers maar ook multimeters te verzorgen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Fluke MET/CAL® Kalibratie Management Software.

Vandentempel bestaat al 45 jaar en is als geen ander thuis in test- en meetapparatuur voor de elektrische infrastructuur, energiesector en industrie. De specialisten van Vandentempel doen zelf graag metingen in de praktijk en kunnen vanuit eigen ervaring gedegen advies geven.

Met de nieuwe status van officieel ‘Fluke Gold Distributor’ wordt het motto van Vandentempel: ‘Uw Partner voor Test- & Meetapparatuur’, nog eens extra onderschreven.

FLUKE

Vandentempel

Specialisten in elektrotechnische meet- en testtechniek.
Sinds 1974 actief in België, Nederland, Luxemburg, Antillen en Suriname.

Contact

 de Netelhorst 8
8051 KE Hattem
 31 (0)38 444 90 09
 info@vandentempel.nl

Nieuwsbrief inschrijving
 
Als u op de hoogte wil blijven van ons laatste nieuws en data van seminars & beurzen

Zekerheid in Spanning
Advies
Gedegen advies om tot een juiste keuze van meetapparatuur te komen.
Uw adviseur heeft zelf meet-ervaring
Levering
Apparatuur voor meten aan en testen van de elektrische infrastructuur, vanaf opwekking tot en met distributie.
Nazorg
Eigen werkplaats met getrainde technici, voor onderhoud, reparaties en kalibraties van uw meetapparatuur
Product trainingen: theorie èn praktijk in het eigen didactische net van Vandentempel