Nieuwe 640x480 warmtebeeldcamera's van Fluke

Fluke introduceert twee nieuwe 640x480 warmtebeeldcamera’s Ti480 en TiX580; super kwaliteit in een betaalbaar segment.

De Fluke Ti480 en de Fluke TiX580 zijn twee nieuwe robuuste en sterk geëngineerde 640 x 480 warmtebeeldcamera’s. Hiermee biedt Fluke hoogwaardige warmtebeeldcamera’s in een betaalbaar segment.

et de detectorresolutie van 640 x 480 pixels worden de kleinste details zeer goed zichtbaar door een viervoudige resolutie ten opzichte van eerdere camera’s in deze categorie. Daarnaast zijn deze camera’s uitgerust met de SuperResolution functionaliteit waarmee beelden van 1.280 x 960 pixels kunnen worden verkregen, het viervoudige van de standaard resolutie. De Ti480 en de TiX580 beschikken beide over een IFOV van 0,93 mRad in combinatie met de standaard lenzen. Voor extra optimalisatie zijn er ook nog optionele telelenzen of groothoeklenzen verkrijgbaar. De Fluke TiX580 is voorzien van een 240 graden verdraaibare lens waardoor er vanuit uiteenlopende hoeken nog steeds op het beeldscherm meegekeken kan worden. 

Zowel de Fluke Ti480 als de TiX580 beschikken over de MultiSharp™ focussing. Hierdoor worden er op een eenvoudige manier verschillende beelden, zowel veraf als dichtbij, gefocust en vastgelegd. Met behulp van Fluke’s exclusieve LaserSharp® technologie beschikt de camera over autofocussing waardoor de beelden nog sneller scherp gesteld worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een ingebouwde laser afstandsmeter. 

Voor de beeldverwerking en rapportage wordt de camera geleverd met het complete SmartView softwarepakket en de Fluke Connect® functionaliteit (Android of iOs) voor bekijken, bewerken, opslaan en delen van warmtebeelden op locatie via een smartphone of tablet.

Kijk voor meer informatie op de productpagina's.

Vandentempel

Specialisten in elektrotechnische meet- en testtechniek. Sinds 1974 actief in België, Nederland, Luxemburg, Antillen en Suriname.

Contact

de Netelhorst 8
8051 KE Hattem
+31 (0)38 444 90 09

Nieuwsbrief inschrijving

Als u op de hoogte wil blijven van ons laatste nieuws en data van seminars & beurzen

Zekerheid in spanning

Advies

Gedegen advies om tot een juiste keuze van meetapparatuur te komen.
Uw adviseur heeft zelf meet-ervaring

Levering

Apparatuur voor meten aan en testen van de elektrische infrastructuur, vanaf opwekking tot en met distributie.

Nazorg

Eigen werkplaats met getrainde technici, voor onderhoud, reparaties en kalibraties van uw meetapparatuur
Product trainingen: theorie èn praktijk in het eigen didactische net van Vandentempel
2020 © Vandentempel