Vandentempel KoCoS Roadshow

Van 18 september 2023 tot 29 september 2023

Sinds kort heeft Vandentempel een nieuwe partner in test- en meetapparatuur; KoCoS. Dit Duitse merk dat van origine computer systemen ontwikkelde, waar het ook zijn naam aan dankt (Korbach Computer Systems) is een gevestigde orde op het gebied van o.a. circuitbreaker tester, relaistesters en micro ohm meters.

Waarom KoCoS

KoCoS is een fabrikant die kwalitatief zeer hoogwaardige producten levert, die worden ontworpen op basis van waardevolle features. Waar sommige fabrikanten de concurrentie proberen voor te zijn door bijvoorbeeld met de allerhoogste resolutie te kunnen meten, heeft KoCoS er voor gekozen om te kijken naar welke waarden belangrijk zijn voor de type meting en zodoende de focus leggen op wat echt belangrijk is. Dit resulteert o.a. in kwaliteit, snelheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

ARTES, ACTAS  en PROMET

Dit zijn de namen van de productlijnen waar onze focus op zal liggen. De ARTES is de relais tester serie, die alle type relais volledig automatisch kan testen. De geavanceerde software zit intuïtief in elkaar, waardoor zelfs de meest complexe testsequentie er overzichtelijk uit ziet. De ACTAS serie betreft de circuitbreaker tester, welke vermogensschakelaars vanaf eenvoudige MS schakelaar tot de meest uitgebreide HS schakelaars. Er kan tot 4 breakers per fase, en in combinatie met de PROMET zowel statische- als dynamische weerstandmetingen uitvoeren op deze schakelaars. De PROMET serie zijn de micro ohm meters van KoCoS, die zowel standalone gebruikt kunnen worden als in combinatie met de ACTAS. Dit is een uniek voordeel, waardoor deze handheld micro ohm meter ook voor andere tests of werkzaamheden kan worden toegepast.

Roadshow

Om deze nieuwe productlijn te presenteren, komen wij graag bij jullie langs. Dit willen wij doen door 2 weken lang door de BeNeLux te rijden met onze servicewagen, van waaruit wij de diverse toestellen kunnen demonstreren. Dit zal plaatsvinden in de weken 38 en 39. Hiervoor nemen wij de apparatuur én testobjecten mee. Het idee is dat wij een inkijk geven in deze apparatuur en dat belangstellenden zelf ook aan de knoppen kunnen zitten en uiteraard vragen kunnen stellen. Geïnteresseerd? Meld je aan voor de roadshow via onderstaande link en wij komen bij jullie op locatie!

Aanmelden KoCoS Roadshow

Datum

Maandag 18 september 2023 / Vrijdag 29 september

Locatie

Nederland, België

Vandentempel

Specialisten in elektrotechnische meet- en testtechniek. Sinds 1974 actief in België, Nederland, Luxemburg, Antillen en Suriname.

Contact

de Netelhorst 8
8051 KE Hattem
+31 (0)38 444 90 09

Nieuwsbrief inschrijving

Als u op de hoogte wil blijven van ons laatste nieuws en data van seminars & beurzen

Zekerheid in spanning

Advies

Gedegen advies om tot een juiste keuze van meetapparatuur te komen.
Uw adviseur heeft zelf meet-ervaring

Levering

Apparatuur voor meten aan en testen van de elektrische infrastructuur, vanaf opwekking tot en met distributie.

Nazorg

Eigen werkplaats met getrainde technici, voor onderhoud, reparaties en kalibraties van uw meetapparatuur
Product trainingen: theorie èn praktijk in het eigen didactische net van Vandentempel
2020 © Vandentempel